New Level Empire

THE LAST ONE (AZ UTOLSÓ)

ZENESZERZŐ: Krajczár Péter, Ujvári Zoltán Szilveszter, Nyújtó Sándor, Mayer Petra

SZÖVEGíRÓ: Ujvári Zoltán Szilveszter

ELŐADÓ: NEW LEVEL EMPIRE: Krajczár Péter, Ujvári Zoltán Szilveszter, Nyújtó Sándor, Mayer Petra

Nézd újra a produkciót!

 

Magdi

Jenő

Kati

Philip

Összesen

10

8

9

9

36

 

Zsűri pontszámai alapján jutottak tovább a harmadik elődöntőből.

 

A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire egy live act formáció, mely hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. 2013 őszén állt össze a banda jelenlegi formája.

A zenekar alapítója és dobosa, az underground és mainstream techno dj; Nyújtó  Sándor „Newl”, billentyűse és egyben a poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó;Krajczár Péter „Krash”, digitális agya, az egyedi stílust képviselő Mayer Petra „Shizuka”, akit a Petőfi rádió lemezlovasnőjeként ismerhetünk, valamint a rock alapokon nevelkedett, akusztikus projektjét is dédelgető dalszerző-szövegíró-énekes-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” személyében. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így – saját bevallásuk szerint – talán pont ebben rejlik az izgalmas csapatmunka.

Első közös stúdiómunkájuk eredménye a „The last one”, mellyel a Magneoton hanglemezkiadó le is szerződtette a csapatot! A dalt - rögtön a megjelenés után - az országos és nagyobb rádiók (Class FM, Music FM, Petőfi) kiemelt rotációba helyezték, a klipet pedig a zenei tv csatornák is (VIVA TV, One Music Channel) játszák. A csapat egyébként nem is ezzel a dallal szeretett volna jelentkezni, de a barátok azt javasolták, hogy ez lesz a jó választás…A „The last one” a banda szerint egy ösztönös dal, melynek címén is el lehet summázni: „Lesz-e első AZ UTOLSÓ-ból?” J Jelenleg - a Dal c. műsorra való készülés mellett - stúdióban dolgoznak az új dalokon…

Nyújtó Sándor „Newl” (dobos) - DJ, producer, dobos. 6 éves korában kezdett ütőhangszereken játszani, illetve indította a zenei tanulmányait, melyet később különböző elektronikus zenei projectekben kamatoztatott.

Mai napig aktív dj, rádiós és televíziós.Mayer Petra „Shizuka” (dj, sampler) - Szombathelyi születésű dj, producer, remixer. Ő a zenekar digitális agya az élő fellépéseken. 2012-ben Petőfi rádió dj verseny első helyezett.

Krajczár Péter (billentyűs) - A Karmatronic-ból ismert producer, remixer, billentyűs. Jelenleg is számos előadónak készít dalokat, stúdiófelvételeket. Az Ő irányítása alatt zajlik a zenekar stúdiómunkálata.

Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” (énekes-gitáros) – 8 éves kora óta játszik különböző hangszereken, 17 éves kora óta ír dalokat. Évek óta önálló akusztikus koncerteken adja elő többek között saját dalait. A zene aktivitás mellet televíziós - és rendezvény műsorvezető is.

 THE LAST ONE (original eurovision version)

Dalszerző: New Level Empire (Krajczár, Ujvári, Nyújtó, Mayer)

Szövegíró: Ujvári Zoltán Szilveszter

 

 

IS IT HOME? IS ANY PLACE WITH YOU TO HIDE?

IS IT HOPE? IF I JUST WANT TO GET YOUR SIDE

IS IT GAME IF EVER I FIND YOU IN THE SOUND?

IS IT PAIN IF EVER I LOSE YOU INT HE CROWD?

 

ONLY ONE I LOVE IS EVERYTHING I BREATHE IN

ONLY ONE I WANT AND NEVER STOP BELIEVIN’

HOLD YOU EVERYTIME TO MAKE MY LIFE COMPLETED

ONLY ONE I KNEW THE LAST ONE I SAW WAS YOU

 

NOW I’M HERE WITH FADED AND FULL OF EMPTY THINGS

CAN YOU HEAR ON THE PROMISE OF NEVERENDIN’ FIELDS?

 

ONLY ONE I LOVE IS EVERYTHING I BREATHE IN

ONLY ONE I WANT AND NEVER STOP BELIEVIN’

HOLD YOU EVERYTIME TO MAKE MY LIFE COMPLETED

ONLY ONE I KNEW THE LAST ONE I SAW WAS YOU