Szavazz lájkokkal az első elődöntő akusztikus felvételeire

A Dal online szerkesztősége lehetőséget biztosít arra, hogy a dalok akusztikus verzióit is bemutassák az előadók, majd a műsor felületein szavazással a rajongóik döntsék el, melyik dal nyerheti el az aktivitás főnyereményét. Az aktivitás neve: Dal online akusztik szavazás. 

 A Dal online Akusztik szavazás szabályzata

Group n Swing – Retikül 

Cserpes Laura – Úgy szállj 

Lil C – Break up 

Extensive – Help Me 

Szabó Leslie – Hogy segíthetnék  

Hien – The Way I Do 

Marge – Morning Light 

Király Viktor – Running Out Of Time  

A Dal online Akusztik szavazás szabályzata

Minden elődöntős héten az aktuális dalokra lehet szavazni 1 héten keresztül. Hasonlóan az SMS televíziós szavazáshoz, egy elődöntőből 6 versenydal és előadóik jutnak tovább. A három elődöntőből tehát 3x6 akusztikus dalfelvétel jut majd tovább a Dal online akusztik szavazás döntőjébe. Innen 2014.02.18 kedd 24.00 lehet rájuk, tehát 18 versenydalra szavazni. 

A Dal akusztik szavazás péntek 24.00-kor zárul, amikor is 6-an jutnak tovább. A csütörtöki 21.41-es állás a videók alatti lájkok alapján:

Király Viktor 538 
Marge 483 
Cserpes Laura 462 
Szabó Leslie 551 
Hien 315 
Group'n'Swing 225 
Lil C 125 
EXtensive 95 

 A Dal online Akusztik szavazás szabályzata

A dalok újrahallgathatók itt!

Akik nem vettek rész ebben az online aktivitásban:

Depresszió. Íme az indoklásuk

Oláh Ibolya: "A dal üzenete, igényessége, hangszerelése sajnos semmilyen módon nem teszi lehetővé, hogy akusztikus formában az általunk kívánt vokális élményt nyújtsa. Tekintve a verseny színvonalát, a rendelkezésre álló idő rövidségét, a dal bonyolult zenei szerkezetét, felelőtlenség volna a szerző részéről a művet ilyen módon átformálni. Amennyiben az eredeti versenykiírásban ez a kitétel is szerepelt volna, természetesen örömmel készítettünk volna egy akusztikus verziót. A közönség szeretetében és támogatásában bízva, találkozzunk a január 25-i elődöntőn, ahol a dal az eredeti formájában csendül fel. Köszönettel,Nagy Viktória"

A dalok újrahallgathatók itt!