Támogasd a kedvenc DAL-odat, támogasd a magyar zenét!

A zenészek, alkotók, előadók megfelelő erkölcsi és anyagi elismerése a digitális korszak fontos kérdése. Erre hívja fel a figyelmet a ProArt egyesület által indított Fair Play kampány, amely a zenét szerető és támogatni is hajlandó közösség összekovácsolását tűzte ki céljául. A programhoz csatlakozott az MTVA és A DAL közössége is.

 

Töltsd le Te is a kedvencedet a DAL mezőnyéből valamelyik online zeneáruházból!


Egyre többen vannak, akik hisznek abban, hogy a legális forrásokból származó zene – online zeneboltok, streaming szolgáltatások, CD-k, koncertek, fesztiválok – fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy újabbnál újabb dalok szülessenek, szerzők és előadók tűnjenek fel. Ez a zeneipar egészséges fejlődésének kulcsa.


A ProArt által indított FairPlay kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a zenészi, alkotói, előadói munka elismerésének kérdésére, és szorosabbra fűzze a zenei alkotók és az őket megtisztelő zenefogyasztók, a „fairplayerek”, kapcsolatát.


Aki magáénak érzi az ügyet, fontosnak tartja kifejezni a FairPlay kezdeményezés iránti támogatását, bármikor regisztrálhat a www. fairplay.hu weboldalon, a mindennapokban pedig számos lehetőség van a Fair Play szabályai szerint "játszani" a zene világában is.


A leggyakoribb, legkényelmesebb, legtrendibb lehetőség az online zenehallgatás. Már  Magyarországon is működnek hazai és nemzetközi szolgáltatók, amelyek mindezt lehetővé teszik. Gyorsan, kényelmesen, olcsón lehet hozzájutni a zenéhez, miközben a kedvenc dalokat létrehozó alkotók is megkapják a megérdemelt anyagi elismerést.


A modern világ megérkezett hozzánk, használjuk ki. Fair Play - az online zenében is!