A színpad után - második középdöntő

http://www.youtube.com/watch?v=Z81MIf9rpOE

A második középdöntő abszolút győztese Kállay-Saunders András lett a zsűri 40 pontjával.  „Habár nem látszik rajtam, nagyon örül a jó pontoknak” – mondta. Kállay-Saunders saját magát tekinti a legnagyobb ellenfelének, de úgy érzi most sikerült legyőznie önmagát.
 
A zsűri tovább juttató voksáért a Fool Monn és Pál Dénes párbajozott. Mind a ketten 38-38 pontot kaptak, a zsűri végül a Fool Moon-nak szavazott bizalmat.
 
Pál Dénesnek így sem volt oka szomorkodni, ugyanis a közönség elsőként jutatta a döntőbe. Az előző heti produkciójához képest úgy érzi sikerült jobban teljesítenie és felszabadultabbnak érezte magát.
 
Másodikként a Honeybeastet szavazta be a közönség a legjobb 8-ba. Tarján Zsófi szinte eufórikus állapotban volt a színpadra lépés után. Az együttes szerint a remek teljesítmény a közönség támogatásának köszönhető.
 
A Muzikfabrik nem retten vissza a nagyobb közönség előtti koncertektől sem, és bízik benne, hogy a közönség slágerdalként fogja szeretni dalukat.  
 
Polyák Lilla nem lepődött meg a zsűri pontozásán, de úgy gondolja a legfontosabb az, hogy az előadó higgyen a dalában.
 
Jövő héten ismét megmérettetnek a Dal versenyzői. A nemzeti döntőben láthatjuk:
Király Viktort, Pál Dénest, Kállay-Saunders Andrást, A Honeybeastet, A Fool Moont, A Depressziót , Bogit és a New Level Empiret. A műsorban fellép még az akusztik szavazás győztese, a Muzikfabrik is.