András és Koppenhága (heti videóösszefoglaló)

http://www.youtube.com/watch?v=YkeE-M3rqXk

A második hét kezdődik, érdemes rákukkantani mi volt az előző próbahéten. Videóriporterünk összefoglalója:

1. Videó: Kállay-Saunders az első próbán - ilyen a színfalak mögött és előtt 

Megérkezett Kállay-Saunders András a koppenhágai színpadra! Mi volt az első reakciója, amikor belépett az arénába? Hol öltözik Andris, és mi van a kulisszák mögött?

2. videó: Folytatás: Kállay-Saunders első próbája, rendezői megbeszélés, interjúk 

 

Ott tartottunk, hogy Andris bement az arénába. A színpadon tett első lépéseit, és hogy mi történt ott, az Eurovízió előtti Elővízió című műsorban láthatjátok az M1-en, de ami utána történt, azt csak itt mutatjuk! A csapat a nézőtéren elhelyezett greenroom-ban nézte végig a produkciót, egyszerre lehetett látni Andrist élőben a színpadon és a képernyőn. A próba után bevonultunk a megtekintő szobába, ahol a helyi rendezői csapattal együtt Koós György, A Dal rendezője és a magyar delegáció részletesen kielemezte a produkciót, és megbeszélték a módosításokat is. Andris ez után sem pihent, ment sajtótájékoztatót tartani és interjúkat adni egy csomó nemzetközi stábnak.

3. videó: Állatmenhelyen Kállay-Saunders Andrással és Dilarával 

A magyar és az azeri énekes együtt látogatott el egy koppenhágai állatmenhelyre. Erről az eseményről többet megtudtok a jövő heti Elővízióban az Eurovízió előtt, de mi itt folyamatosan jövünk a legfrissebb videókkal és a csak az online felületeinken látható tartalmakkal!

4. videó: Dán boltban jártunk Kállay-Saunders Andrással 

A 7-Elevenbe tévedtünk (csomó ilyen abc van itt Koppenhágában), hogy együnk valamit, és Andris megmutatta kedvencét is, egy jeges dolgot.

5. videó: Az ukránokkal voltunk forgatáson:  The Ukrainian Mariya about the Hungarian Kallay-Saunders + Icelandic photobomb 

 

6. videó: Második próba - Kállay-Saunders András és a csapat

A második próbán már fellépőruhában voltak a színpadon a magyar szereplők, és beengedték a sajtó képviselőit is. Andris nagyon jól érezte magát. Olyan jó a hangosítás, hogy a vokalisták is szívesen hazavinnék a fülest, a táncosokat viszont zavarta a maszk. Kicsit bemutatkozik az összes színpadra lépő magyar. A színpad előtt és mögött is forgattunk, most angolul, hogy a külföldiek is értsék.

 

http://adal2014.hu
http://facebook.com/eurovisionhungary
http://youtube.com/adalvlog
http://instagram.com/adalonline
http://twitter.com/eurovision_hun