Andris jön fel, mint a talajvíz!

Egyre többen fogadnak Magyarországra!

A negyedik helyre ugrott fel a fogadóirodák döntős sorrendjében Kállay-Saunders András és a Running a kedd esti elődöntő után. A produkciót és az eredményeket követően még gyorsabban nő a Magyarországra fogadók száma. 

Közben az élen is történt változás. Az eddig folyamatosan vezető Örményországtól adás után átvette a vezetést Svédország. A fogadóirodák összesített döntős sorrendjében így tehát első jelenleg Svédország, második Örményország, harmadik az Egyesült Királyság, negyedik Magyarország és ötödik Ukrajna. 

Hamarosan jönnek videók a tegnapi nagy napról! Mi történt Andrisékkal a háttérben? Miről beszélgettünk egy korábbi Eurovízió-győztessel és az idei svéd dal szerzőjével? Európában egyedüli videósként feljutottam a színpadra még adás alatt, ezt is láthatjátok hamarosan! 

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, vagy visszanéznéd a koppenhágai videóblog eddigi anyagait, menj a youtube.com/adalvlog oldalra, böngéssz és iratkozz fel! A videókat feltesszük Facebook-oldalunkra (EurovisionHungary), ahol a videókon kívül még több tartalommal jelentkezünk folyamatosan innen, Dániából. Hivatalos oldalunk pedig továbbra is az adal2014.hu

Andris produkcióját itt tudod visszanézni!

Elővízió (többek között Andris szüleivel) – nézd újra itt!

Eurovízió – nézd vissza a teljes adást itt!

Csütörtökön az M1 a második elődöntőt is élőben közvetíti, szombat este pedig döntő Kállay-Saunders Andrással!

Szűcs Viktor