Rendkívül jól nyitott a világranglistán Kállay-Saunders András dala!

Világszerte töltik le a magyar dalt az Eurovízió óta!

A Running lett a világ egyik leggyorsabban terjedő dala egy nap alatt! Az iTunes slágerlisták nemzetközi összesítésében a 10 legfelkapottabb dal közé került négy eurovíziós dal is, köztük a magyar, ami hatalmas teljesítmény! 

Kállay-Saunders András dala, a Running a svéd iTunes-listán a 37. helyen debütált, Észtországban a 8., Örményországban a 25., Azerbajdzsánban a 46., Oroszországban és Litvániában az 57., Hollandiában pedig a 63. helyre került egyetlen nap alatt. 

A Worldwide iTunes Song Chart világpiaci befolyásuk és szerepük alapján súlyozza az országokat, így a különböző országok helyezései különböző pontszámokat érnek. Minden dal kapott egy összesített pontszámot, és a 24 óra alatt teljesített pontszámnövekedés alapján a Running az előkelő 9. helyre került

Ez alapján első helyen áll a holland eurovíziós dal (The Common Linnets - Calm After the Storm), a második a koreai EXO-K csapat új dala, a harmadik az örmény eurovíziós dal (Aram MP3 - Not Alone), a negyedik egy amerikai rapper, Hoodie Allen, az ötödik pedig a svéd eurovíziós szám (Sanna Nielsen – Undo). Hatodik helyre került a Linkin Park Guilty All the Same című dala, hetedik Sia és a Chandelier, nyolcadik a Linkin Park egy másik száma, az Until It's Gone, kilencedik a Running Kállay-Saunders Andrástól, a tizedik pedig a koreai EXO-M újdonsága. 

Kállay-Saunders András – Running – iTunes letöltési linkek:

https://itunes.apple.com/us/album/running-single/id844535427

https://itunes.apple.com/dk/artist/andras-kallay-saunders/id848246987 

Adatok forrása: http://kworb.net/ww/

Szűcs Viktor