Díjakat nyert Kállay-Saunders András!

http://www.youtube.com/watch?v=JyEobwhGg8s

Kállay-Saunders András megkapta az Eurovíziós Rádió két díját, és a Bravo Otto-n is győzött. Utóbbi díjat elhunyt nagymamájának ajánlotta. Andrissal a Bravo Otto díjátadón forgattunk.

Tarolt az ESC Radio Awards-on Kállay-Saunders András! Két kategóriában is győzött! A Running lett a legjobb dal, ő pedig a legjobb férfi előadó! 

Az Eurovíziós Rádió Díjait az európaiak mellett amerikai és ausztrál szavazók döntötték el, itt sem lehetett saját országra szavazni. Az egyik legjelentősebb eurovíziós díjat korábban a magyarok közül Andrison kívül Rúzsa Magdi vihette el, 2007-ben ő lett a legjobb női előadó, dala pedig 2. helyezést ért el. Conchita Wurst dala idén csak a 3. lett az ESC Radio Awards-on! Andris elődje, a tavalyi győztes Bonnie Tyler volt, ő is 2 díjat vihetett haza, övé lett a legjobb dal és a legjobb női előadó díja. 2 éve Loreen is ezt a 2 díjat nyerte meg.

Az év dala lett Kállay-Saunders András Running-ja a Bravo Otto díjátadó gálán is. Andris könnyek között, törött karral állt színpadra. Az előadó pénteken veszítette el imádott nagymamáját. "Sajnos tegnap el kellett búcsúznom a nagymamámtól, aki most fentről figyel, és remélem, hogy büszke rám" - mondta sírva.

Készítette:
Szűcs Viktor