Kállay Saunders Band, ByeAlex és Bogi a Közmédia Napján

A DAL színpadát is felállítják szeptember 6-án

Élő nagykoncertet ad Kállay-Saunders András és együttese a Közmédia Napján, szeptember 6-án 12:30-től a Millenáris B épületében. A DAL színpadon viszont nem csak a műsor győztese lép fel, ott lesz Bogi és ByeAlex is.

A koncert előtt Gundel Takács Gábor és Rátonyi Krisztina beszélget a tavalyi és az idei magyar eurovíziós versenyzővel, ByeAlexszel és Andrással. Aki a nézők közül jól válaszol a műsorral és az előadókkal kapcsolatos kvízkérdésekre, CD-ket nyerhet. A Kállay Saunders Band nemcsak András dalait, hanem a legfrissebb világslágereket is feldolgozta egyedi hangszerelésben. Fellép Bogi is, akit szintén a kiváló zenészekből (Bodoczki Ernő – basszusgitár, Prohászka Zsolt – dob, Szabó Dániel – billentyűs hangszerek, Tóth Ádám – gitár) álló Kállay Saunders Band kísér majd.

A Közmédia Napjára a belépés ingyenes. Az egész napos rendezvényről még több infó itt: http://www.mediaklikk.hu/2014/08/19/kozmedia-napja-ujra-a-millenarison/ 

Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén az eddigi legmagasabb pontszámot hozta haza Magyarországnak. A fesztiválnak köszönhetően akkora lendületet kapott, hogy sorra valósítja meg újabb és újabb álmait. Letarolta a hazai zenei szakmát, nyáron fellépett több országban, a BRAINS-szel élete egyik legnagyobb élő koncertjét adta, évek óta először nyaralt, majd fellépett a Sziget Fesztiválon is, de jótékonykodott, és új klipet is jelentetett meg több Dal-os és eurovíziós társával (így ByeAlex-szel és Bogival) együtt.

Facebook oldalunk: http://www.facebook.com/eurovisionhungary
Instagramunk: http://instagram.com/adalonline
YouTube csatornánk: http://www.youtube.com/adalvlog
Spotify Hungarian Eurovision Artists lejátszási listánk: http://spoti.fi/1nDev61